Aardgastransportleiding Beverwijk- Wijngaarden (2013)

Vanwege een toegenomen vraag naar transportcapaciteit wordt het leiding netwerk aan de westkant van het land uitgebreid met 90 kilometer. De nieuwe leiding start bij compressorstation Beverwijk en loopt via Velsen naar Spaarndam. Van daar loopt het tracé tussen Haarlem en Zwanenburg door richting Badhoevedorp. Bij de gemeentegrens van Haarlemmermeer buigt de leiding af naar Hoofddorp. De leiding loopt om Hoofddorp heen, tussen Nieuw Vennep en Aalsmeer door. Bij Roelofsarendveen buigt de leiding af richting Hazerswoude-Rijndijk. Via Hazerswoude- dorp en Moerkapelle gaat de leiding richting Zevenhuizen, waar hij afbuigt om tussen Nieuwerkerk aan de IJsselen Moordrecht door te gaan. Voor Bergambacht buigt de leiding af richting Oud-Alblas, om uiteindelijk uit te komen in compressorstation Wijngaarden.


Oskam en de Tweede Maasvlakte (2013)

In opdracht van de combinatie TigeR heeft Oskam een derde van het totale rioleringswerk (25 kilometer) op  Maasvlakte Twee, uit mogen voeren.
Project Heemstede (2012) 

 

In Heemstede is met park Meermond een nieuw natuurgebied tot ontwikkeling gebracht. Aan het park, dat is aangelegd op een voormalige vuilstort, is vier jaar gewerkt.Eendragtspolder Zevenhuizen (2012-2013)
Aanleg Willem-Alexander roeibaan. De Willem-Alexander Baan is gelegen in het recreatiegebied Rottemeren, in de de Eendragtspolder  bij Zevenhuizen . De aanleg was gekoppeld aan de herinrichting van de Eendragtspolder die vooral ten doel heeft de waterbergingscapaciteit in het stroomgebied van de rivier de Rotte te vergroten.