Grondverzet

 

 

Een belangrijke tak van ons bedrijf is de bemande verhuur van machines in de grondverzet. Het uitgebreide machinepark wat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd bied zeer veel mogelijkheden in diverse soorten werk. Op deze pagina vind u een overzicht van de machines die wij gebruiken om de activiteiten uit te voeren.

Kranen

Ons kranenpark, rups- en mobiele kranen, varieert van 3,5 tot 45 ton. Gieklengtes tot 18 meter behoren tot de mogelijkheden. De merken kranen die wij bezitten zijn: Komatsu, Hitachi, JCB en Caterpillar. Alle machines zijn standaard voorzien van brede bak, dieplepel en palletvorken. Op verzoek kunnen de volgende uitrustingsstukken worden meegenomen: Kantelbak, knijperbak, vleugelbak, baggerbak, verlenggiek, sloop-/sorteergrijper etc. De meeste kranen zijn uitgevoerd met een overdruk cabine. Ook hebben wij een aantal kranen met 3D GPS machinebesturing!

Shovels

De Volvo L70 shovels die wij gebruiken zijn standaard uitgerust met een dichte bak, riekbak en palletvorken. Op verzoek kan een stenenklem of laser-apparatuur meegenomen worden. Ook kunnen er shovels met overdruk worden geleverd.

Tevens worden onze shovels gebruikt voor het inkuilen van maïs en gras.

Knikdumpers

Voor voornamelijk het transporteren van zand beschikken we over Volvo knikdumpers. Deze machines zijn zeer snel, wendbaar en hebben een grote laadcapaciteit.

De zes wiel aangedreven machines zijn zeer geschikt om in de zandbaan te rijden, ze kunnen hier geladen hoge snelheden halen. Ook hebben wij enkele knikdumpers met overdruk cabine.

Trekkers

Voor werkzaamheden in de grondverzet maken we ook gebruik van trekkers met verschillende werktuigen. Voor het transport van bulkgoederen hebben we trekkers met twee- en drie-assige kippers beschikbaar, de inhoud van de bakken varieert van 10 tot 25 m3. Veel kippers zijn standaard uitgevoerd met milieukleppen.

Verder beschikken we over de volgende werktuigen: Waterwagens, rolbezems, kilverbakken, frezen, rotorkopeggen, zaaimachines etc.

Oskam Verhuur & Grondverzet BV

Middelweg 8
2841 LA Moordrecht

T:  0182 – 649 423

E:  info@oskambv.nl