Transport

Oskam BV is zich de laatste jaren meer gaan richten op het transport met vrachtwagens. Van oudsher hebben we altijd vrachtwagens gehad, maar wegens stijgende vraag in de markt en meer transport van eigen machines hebben we het park uitgebreid. Zo beschikken we tegenwoordig over meerdere: trekker + dieplader combinaties, oprijwagens, knijperauto’s (met diepladers), zandauto’s en kiptrailers.

Oprijwagens & Diepladers

Voor het transport van grote machines hebben wij verschillende Nooteboom dieplader combinaties. Deze kunnen gewichten verzetten tot 60 ton. Voor het transport van mini- en midigravers beschikken we over twee oprijwagens, welke machines kunnen transporteren tot 8 ton.

Knijperauto’s, kipauto’s en kiptrailers

Het transporteren van bulkgoederen kunnen wij ook met vrachtwagens uitvoeren. Hiervoor gebruiken wij: Ginaf 8×8 en 10×8 WS kipauto’s, Scania trekkers met kiptrailers en MAN 6×6 Knijperauto’s. De vrachtwagens met alle assen aangedreven beschikken over uitstekende terreineigenschappen; grote wielen en veel bodemvrijheid.

De 6×6 knijperauto’s kunnen worden uitgevoerd met: Knijperbak en stenenklem. De knijperbak is uit te voeren met: Rijplaten- en betonplaten haken.

Oskam Verhuur & Grondverzet BV

Middelweg 8
2841 LA Moordrecht

T:  0182 – 649 423

E:  info@oskambv.nl